Patroontjes en tutorials

Hier kan je onze patroontjes en tutorials vinden, veel plezier ermee!

Vienna jurk

Het Vienna jurkje is een vrolijke meisjesjurk met opvallend afgerond rokdeel, verkrijgbaar in maatjes 92 tot 140. Het patroon kwam tot stand in samenwerking met Katrien van Kaatjenaaisels en is te koop in haar shop via deze link.

Irene jurk

Gratis patroon van een stijlvolle meisjesjurk/overgooier, geschikt voor de meeste geweven stoffen en dikke tricot. Het patroon is beschikbaar in maatjes 92 tot 140. Deze link brengt je naar het patroon en de werkbeschrijving.

La Belle Robe

Leuke meisjesjurk met geplooide rokdelen aan de zijkant.  Dit gratis patroon is beschikbaar in maat 110/116 en kan je downloaden via deze link.

Bel'Anaïs sweater

Dit patroon werd uitgetekend door Miss Anaïs en kan je hier downloaden. Deze comfortabele sweater is beschikbaar in 1 maat en past voor dames met maat 36 tot 46.

Sweater jurk - tutorial

Deze sweaterjurk is gebaseerd op het Julia sweater patroon van Compagnie M. Hier kan je de tutorial vinden over hoe de sweaterjurk te maken, kan ook voor zwangere dames!

Maxirok met split - tutorial

Heerlijk makkelijke maxirok voor de zomer met splitten in de zijnaden. Hier kan je vinden hoe je de rok en de splitten maakt.