Nestor jurk – Veritas

De naaimagazines van Veritas vormen hier in de kast een mooie verzameling.
Ik naaide er al verschillende stuks uit en ook in het meest recente magazine staan modellen die perfect in mijn zomergarderobe passen.
Vooral de Nestor jurk sprak me wel aan, niet te veel patroondelen, niet te ingewikkeld en toch een maximaal resultaat!

Onder de borst zit een klein stukje smockelastiek verwerkt en dat geeft een mooi centrerend resultaat.
De stof is een iets zwaardere polyester met fleurige print, perfect voor deze mooie en warme zomerdagen en komt uit de eigen collectie van Veritas.
Geef toe, we mogen niet klagen over hoe de zomervakantie van start ging!
Wij profiteerden alvast van een citytrip naar Mechelen, niet met kids, wel met vrienden ;-).
Daar namen we dan ook de foto’s.

Ik kan met zekerheid zeggen dat dit model nog op de planning staat voor de rest van de zomer.
Waarom?
Ze is makkelijk te maken en snel klaar, valt perfect op maat en draagt heerlijk!
Wil je ook een Nestor jurk naaien?
Of viel je oog al op een ander model uit het Veritas naaimagazine?

Goed nieuws dan!
Ik mag van Veritas 3 van hun magazines (creatief magazine – editie 14) weggeven.
Wat moet je daarvoor doen?
Heel simpel, bekijk hier het magazine online en laat me in een reactie bij dit bericht weten welk jouw favoriet model is!
De wedstrijd loopt af op vrijdag 20 juli 2018!

Liefs, Isabel

Altijd blij met jullie reacties!
[instagram-feed num=3 cols=3]

68 thoughts on “Nestor jurk – Veritas

 1. Ik vind de Nestor jurk ook het mooiste, hoewel de smockelastiek mij wel een beetje afschrikt.

 2. Wat staat deze je mooi…ik waag een kansje de jurk met watermeloentjes vind ik super…de stof ligt hier nog zonder bestemming..

 3. De Nicole jurk vind ik leuk! Lijkt een gewoon jurkje te zijn met toch een extra accentje door dat lintje in de taille!

 4. Mooi! Mijn favoriet is de Nicole.
  Ik had ze eerst gespot in het grijs, en was op slag verliefd. Ik twijfelde toen of dit een model was voor mij, maar toen zag ik de jurk in het donkerblauw en waren mijn twijfels op slag weg.
  Hopelijk val ik in de prijzen en anders gaan we snel even naar Veritas

 5. Zowel de Noah als de Natan zijn mijn favoriet. Beide patronen lijken mij snel te maken voor we nog op vakantie gaan.
  Hier in Nederland kunnen we dit blad niet krijgen. Zou leuk zijn om een keer te winnen.

 6. Mooie kledij, ik heb nog nooit een magazine van Veritas gekocht. Ik vind de jurk Nathalie wel mooi, echt een zomers kleedje.

 7. Het staat je geweldig! Niet iets wat ik zelf zou kiezen, maar ik heb dan ook een andere lichaamsvorm
  Ik doe graag mee. Qua favoriet twijfel ik tussen Nikita en Natan, als ik echt moet kiezen, wordt het die laatste.
  Hilde

 8. Voor mijn dochtertje Rosalie kies ik de Navaro (zo mooi met de watermeloentjes!) en voor mezelf zou ik de nestor maken. Wat zou dat Veritasmagazine dus goed van pas komen!

 9. ik vond de Nestor in het magazine niet zo duidelijk overkomen doordat model haar hand voor kleed hield, maar nu is het inderdaad een prachtig model! Ik vind het gestreepte Napels-shirt ook wel een topper!

 10. Wauw! Jouw versie van de Nestor heeft me meteen overtuigd! Zo’n gave jurk wil ik ook wel voor mezelf! Pas net begonnen met kleding maken voor mezelf in plaats van alleen voor de kids, dus mijn patronen collectie voor dames moet zich nog ontwikkelen. Magazine met patronen is dus van harte welkom !

 11. O help, maar ik kan niet kiezen! De nora! De nathan! De nestor! Wat staan er leuke dingen in! Sowieso eentje om te hebben, ik ben fan! Je foto’s zijn geweldig, en je jurkje met de sneakers onder staat je als gegoten ❤️

 12. Absoluut ook een dan van de Nestor! Ook helemaal zot van de lichte stofjes waarin hij gemaakt is. Die met excotische patroontjes…
  Lijkt mij ideaal voor te dragen na mijn zwangerschap. (40weken vandaag! ).
  Kan mijn blijvende buikje goed verstoppen dan .

 13. Knappe jurk, mooie foto’s!! Ik waag ook mijn kans: de Nadia trui wil ik wel eens maken voor mijn dochtertje en voor mezelf lijkt de Nora wel wat. Tot volgs! Annelies

 14. Hoi, knappe jurk en mooie foto’s! Ik waag ook mijn kans : de Nadia trui wil ik wel eens maken voor mijn dochtertje en voor mezelf lijkt de Nora tof. Tot volgs!

 15. Ik kan niet kiezen! Ik zou zowel de Noah broek als de Nicole jurk willen maken, die zien er allebei zo comfortabel uit

 16. Wauw weer een prachtige creatie! De Nicole lijkt me prachtig om te maken en heerlijk om te dragen. Hoewel er staan allemaal prachtige patronen in! Maar men favoriet blijft de Nicole. Oh en de Noor, en de Nadia… #keuzestress

 17. Wie had kunnen denken dat we deze zomer zo verwend zouden worden! Inderdaad, zo’n luchtige jurkjes zijn dan zalig. Deze Nestor is heel leuk, maar ook de Nora kan mijn hartje bekoren!

 18. Het jurkje “Navaro” zou ik wel eens willen naaien voor de kleindochter, voor mezelf o.a. de “Nicole”.

 19. Wat een super leuke jurk, heel tof!! Ik kende het magazine nog niet, maar wat staat er veel leuks in!! Ik zou de Nestor of Nora wel voor mezelf willen maken en de Navaro voor m’n dochtertje!

 20. Natuurlijk kan ik alleen jou kleedje hèt mooiste vinden. Zou het nu al willen maken . Lekker fris met dit zwoele weer.

 21. Ik ben me al enkele weken aan het inhouden om magazine te kopen wegens nog meer dan genoeg patronen liggen. Maar ik zou ‘m zeker graag willen winnen vooral voor de Noah broek. Lijkt wat op de Fez uit La Maison Victor maar een broek staat mij altijd mooier met zakken. Dus die Noah wil ik graag maken, nu alleen het patroon nog. Want aan stof ook zeker geen gebrek.

 22. Zonder twijfelen de Nestor. Met wat kleine aanpassingen de ideale, comfortabele jurk om er toch elegant uit te zien als zwangere vrouw in deze hitte. Kan er haast niet op wachten! 🙂

 23. Nora, lijkt mij ook een leuk jurkje. De foto’s met jouw kleedje doen me nog twijfelen tussen de twee! Mooi!

 24. De Nathan zou ik graag eens voor mezelf maken! Door de details kan je het sportief maar toch vlot en netjes maken. Helemaal mijn stijl!

 25. Leuk magazine, de nora dress zou ik wel eens willen maken, prachtige mouwen.
  Jouw jurkje is erg geslaagd.

 26. Inderdaad heel mooi jurkje in een tof stofje. Het Nora jurkje uit het magazine spreekt me ook enorm aan.

 27. Model Veerle in het Nicolejurkje spreekt mij het meeste aan. Veerle (het jonge meisje) is zo puur: een lief open gezichtje en toch een beetje verlegen Ze ziet er beeldig uit in de Nicolejurk.
  Maar voor mezelf zou ik de Nestor echt graag eens willen maken!.

 28. Wauw wat een leuk Magazine ( ik kende het helemaal niet ) Toch maar een keertje bestellen of nog liever WINNEN. Vele leuke modelletjes zie ik maar de Nora en Nestar zijn echt super gaaf. De stofjes achter in wauw wauw wauw.

 29. Ik had het tijdschrift nog nooit bekeken maar er staan heel mooie modellen in. Ik ben fan van Nicole. Jouw kleedje is heel tof!

 30. oh jouw versie vind ik veel duidelijker dan de versie in het boekje, kwam niet tot zijn recht vond ik, vond stofje niet leuk… het Napels shirt lijkt me ook super!!

 31. Het kleedje en de stof die jij aan hebt zijn prachtig. Ik houd van eenvoud en daarom zou ik voor de Nicole jurk kiezen.

 32. Je stond er inderdaad heel mooi mee!
  Dit magazine heb ik nog niet (ondanks de grote collectie )
  Ik zou toch nog deze zomer de Nathalie willen maken, lijkt me ook een simpel, snel jurkje!

 33. De Nestor, maar dan in een viscose stofje. Zou dat lukken? En anders de Nora, die lijkt mij ook wel iets. De Veritas magazines zijn trouwens echt wel top. Ik heb uit het babyboek al verschillende patronen gemaakt, allemaal een even groot succes.

 34. De Nestor wil ik proberen omdat die in het magazine ook voor een maatje meer kan!
  Wat een ontdekking dit magazine!

 35. Leuk dit magazine, dat kende ik nog niet (woon in NL). Model Nathalie zou ik graag eens proberen (en dan nog twee of drie andere waar ik ook over twijfelde)

 36. De Natan is mijn favoriet.Ik naaide al uit het babymagazine maar nog niet voor volwassenen.

 37. De Nestor jurk vind ik een topper! Jouw versie is prachtig… en ik wil ze dan ook graag zelf wel eens proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.