Tienduizend luchtballonnen, ook voor jou?

De titel van deze post spreekt voor zich, toch voor ouders en grootouders met (klein)kinderen die van K3 houden 🙂
Eerder deze week mocht ik mee op stap met Sandra van stoffenwinkel Miss Anaïs.
Ze nam me mee naar het Walhalla voor alle naaisters, de stoffengroothandels!
Samen liepen we erdoor en zagen heel wat moois verschijnen en Sandra maakte zoals altijd een fantastische stoffenkeuze.
Toen we dit stofje met luchtballonnen zagen was ik helemaal van de kaart, wat een toffe digitale print en goeie kwaliteit katoen. 
We staken elkaar aan met enthousiasme en de stof werd meegenomen.
En nog beter, ik mocht er een kleedje mee maken!
Toen ik thuis de stof uit de zak haalde, klonk uit mijn dochters mondje meteen de grote K3-hit van de luchtballonnen en de vraag: ‘mama, ga jij echt een luchtballonnen kleedje voor mij maken? 
Danku danku danku!’
Nu ja, Sterre is soms een beetje overenthousiast maar da’s net zo vertederend :-).

En zo geschiedde, de jurk werd geknipt en in elkaar gezet.
Voor dit project koos ik voor de Tinny dress van StraightGrain
Ik nam het bovenstukje met aangeknipte mouwtjes en een rimpelrokje.
Tijdens het maken werd ik nog verliefder op de stof.
Het blauw is lekker helder en aangevuld met de felle kleuren van de ballonnen bracht het me in lentesfeer, ondanks de regenbuien en frissere temperaturen.
Ik voerde het jurkje ook volledig, dat geeft een mooi volume en dan is ze meteen lente-proof.
De voering is een koopje van de rommelmarkt, ik kocht de hele rol van 5 meter voor 4,5 euro, da’s dan toch kicken he, zo’n vondst.
Nog enthousiaster dan anders, paste Sterre de jurk aan en poseerde voor de foto, deze gaat niet meer uit denk ik 😉

Nog een paar leukerds om het af te leren 😉

 

En nu…. nu mag ik nog een heel leuke aankondiging doen.
Ik mag van Miss Anaïs een pakket stof weggeven via de blog!

In het pakketje zit:
-1 meter luchtballonnenstof
-1 meter zilveren stof en bijhorende linten om een K3 kleedje te naaien
-2 rolletjes Gütermann garen om deze projecten tot een goed einde te brengen
Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen, wel, da’s heel makkelijk:
1. Volger zijn van mijn blog
2. De Facebookpagina van Miss Anaïs een like schenken
3. Een berichtje achterlaten hier op de blog
Je kan deelnemen tot dinsdag 12 januari 23u59, op woensdag 13 januari zullen we de winnaar bekend maken.
Veel succes!
Wie niet wint, geen nood, het stofje is verkrijgbaar bij Miss Anaïs, neem zeker een kijkje in de webshop daarvoor.
Miss Anaïs, een dikke dankjewel voor deze giveaway en voor de leuke uitstap naar de groothandels, ik heb van die dag genoten en me super geamuseerd!
Je bent een topmadam!

61 Antwoorden op “Tienduizend luchtballonnen, ook voor jou?”

 1. Een meisje in deze jurk voelt zich net zo blij als dat ze zwevend hoog in een luchtballon rondvaart! Graag wint Stella dit prachtige pakket zodat haar mamma haar kan laten zweven!

 2. een stralende meid met een superleuk jurkje! Ik ben wel geen goeie naaister maar misschien vind ik wel iemand die 2 mooie jurkjes wilt maken of helpen maken voor m'n dochtertje van 4, ze zou ook echt stralen 🙂

 3. Waauw eerste kennismaking met u blog! Als ik dat mooi snoetje zie schitteren dan wil ik het ook wel proberen om mee te doen zodat ik deze schitterend snoetje bij mn kleine meid kan tevoorschijn toveren!

 4. Maarten is ook grote fan van het liedje. Een hemdje met luchtballonnen zal hij schitterend vinden! Ook omdat wij in de ballonstad Sint-Niklaas wonen. En met een K3-kleedje kunnen wij altijd zijn beste vriendin Mieke gelukkig maken 🙂

 5. Prachtig stofje en kleedje! Mijn dochtertje Fenne (2.5j) staat op en gaat slapen al zingend van de luchtballonnen en o wee wanneer we het anders zingen. Overal waar ze luchtbalonnen ziet verschijnen schreeuwt ze K3 uit. Dit kleedje zou haar ook beeldig staan 🙂

 6. Wauw! Wat een knap jurkje bij een al even superknap meisje. Hoe fijn dat jij als mama haar zo kan doen stralen met dat prachtig stofje.
  Mijn dochter, Heleen, zou even enthousiast staan rondhuppelen als ik zo'n stofje zou bovenhalen. 10 000 luchtballonnen is hier ook favoriet.
  Wat zou ik het geweldig vinden als ik ook zo'n mooi jurkje en het K3-regenboogkleedje zou kunnen maken. 😉 Dus onze duimen zijn hier omhoog (en onze dikke tenen ook, zou dat helpen?)

 7. Ik ben nog maar enkele weekjes aan het naaien! een super toffe hobby waar ik al lanng van droomde! Ik ben begonnen aan mijn eerste jurkje voor mijn lieve dochter en kan niet wachten tot het af is en ik weer aan een nieuwe jurk kan beginnen.

 8. Wow, je dochter staat prachtig met dat jurkje! Ik ben er 200% zeker van dat mijn dochter van 2 ook zo blij zou zijn met zo'n jurkje. Er stijgen op 50m van ons huis vaak luchtballonnen op en ze is er zo door gefascineerd!

 9. Ik ben een fiere oma van een kleindochtertje Camille van vijf jaar.Vandaag zei Camille :oma kijk eens naar de hemel,we zullen geluk hebben . Na dit gelezen te hebben !!!!misschien dit geweldig pakketje ! Duimen maar !!!

 10. Heel mooi gedaan! Je hebt duidelijk punten gescoord bij je dochter! Hoe kan dat ook anders met zo'n prachtige jurk! En dat bezoekje aan de stoffengroothandelaar! Ooooh jaloers! Wil ik ook wel eens doen 🙂

 11. Supermooi! Je begint gelijk te zingen bij het zien van deze foto's ! Hier ook twee fans in huis, dochterlief van zeven en zoonlief van bijna vier! Het zou een K3 kleedje en een luchtballonnenhemd knn worden om hen beide blij te maken! Beiden zingen ze in koor 100000 luchtballonnen ….

 12. Wauw…super leuk! Onze 2,5 jarige is sinds enkele weken ook verzot van 'de luchtballonnen'. Wee oh wee als wij durven mee te zingen, want dan is het 'nee, ikke doen'.
  Vorige week kon ik ze enkel bij jbc buiten krijgen met de belofte dat ik voor haar 3e verjaardag (begin maart) een k3 kleedje zou maken. Dit zou dan ook zeer welkom zijn!

 13. OOOOOh wow… Superleuke actie en een heel mooi kleedje… ik doe ook zeker graag mee met de give away… ik kende je blog nog niet, maar heb al een paar berichten gezien die ik zeker ook nog ga nalezen…
  Heel leuk hier…
  Groetjes en nog veel succes met je blog 🙂
  Kelly De Rees

 14. wat een mooi Jurkje en stof in één woord GEWELDIG om super trots op te zijn. zal het maar niet aan mijn kleine dame laten zien die gaat helemaal door het lint. zit als sinds k3 zoekt k3 te vragen of ik het k3 jurkje wil maken voor haar. nu dan nog de ballonnen stof geweldig. ik ga duimen dan ik het stof pakketje win dan gaat er hier één door het dak en ik gelukkig omdat ik dan achter de naaimachine moet (wat niet erg is) om net zon mooi jurkje te maken als jou

 15. 10.000 luchtballonnen…. Hmmm dat liedje zegt me precies niets?? *tienduizendluchtballonnenkleurendehemelblauwtienduizendluchtballonnenzijnopwegnaarjouw"… Ohja, juist, misschien is het dat liedje dat Mayke onophoudelijk zingt!! Ik doe dus heel graag mee en hopelijk zijn de luchtballonnen op weg naar hier 🙂

 16. Gewoon prachtig is ze in dit héél mooie jurkje ! Proficiat ! En ook ik doe graag mee aan de give away. En nog veel succes met je blog, je FBpagina en alles wat je doet in het leven. Van harte, Josiane 🙂

 17. Oh wat mooi!!!
  Hier ook een gigantische fan in huis. Ze was van de week ook al aan t zeuren achter een K3 kleedje.
  En de zoon van anderhalf danst ook al ferm mee ☺
  Groetjes
  Lien

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.